Huisbrandolie

Voor de verwarming van uw huis, waar dan ook, is huisbrandolie dé meest geschikte energiebron. Daar is een goede reden voor. Mazout is namelijk bewezen betrouwbaar. Wie de beste kwaliteit huisbrandolie zoekt, komt uit bij Argos Celsium.

Argos Celsium Premium
Argos Celsium Premium is verrijkt met een speciaal ontwikkeld additief. Celsium Premium maakt een goed product nog beter. Het beschermt verwarmingsapparatuur en vermindert het brandstofverbruik tot 7%. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke gassen beperkt tot een minimum.

Gasolie extra

Een rode kwaliteitsdiesel (EN590) met een zeer laag zwavelgehalte. Onze rode diesel wordt het hele jaar door aangepast aan de klimatologische omstandigheden.
De gasolie wordt voornamelijk gebruikt voor landbouw en industrie maar ook als huisbrandolie.
Verkrijgbaar aan de pomp

Diesel

Een kwaliteitsdiesel met een zeer laag zwavelgehalte. Onze diesel wordt het hele jaar door aangepast aan de klimatologische omstandigheden.

Petroleum

Kero low aromatic
Zuivere verbranding, laag zwavelhoudende petroleum met een hoog roetpunt/vlampunt, minder aroma stoffen. Is uitermate geschikt voor kleine kachels (Zibro camin) met wiek en zonder schouw. Weinig of geen geur bij verbranding.
Verkrijgbaar aan de pomp.